Andorra la Vella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Andorra la Vella
Panorama Andorra la Vella lan Escaldes-Engordany
Panorama Andorra la Vella lan Escaldes-Engordany
Andorra-Andorra la Vella.png
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Andorra" nor "Template:Location map Andorra" exists.Lokasi ing Andorra
Coordinates: 42°30′N 01°30′E / 42.500°N 1.500°E / 42.500; 1.500
Nagara  Andorra
Andorra Andorra la Vella
Villages La Margineda, Santa Coloma
Government
 • Walikota Konsul Maria Rosa Ferrer Obiols
Tlatah
 • Gunggung 30 km2 (10 sq mi)
Èlevasi 1.023 m (3,356 ft)
Cacah jiwa (2011)
 • Total 63,574[1]
 • Karapetan 741.87/km2 (1,921.4/sq mi)
Dhémonim Andorran
andorrà, andorrana (ca)
Sana jaringan Official site

Andorra la Vella inggih punika kutha krajan Andorra. Kutha punika gadhah padunung ±25.000 jiwa. Jeneng kutha punika sacara harfiah gadhah artos “Andorra ingkang Tuwa”. Andorra inggih punika nagara bebas pajeg (duty free),pramila sadaya punapa kemawon langkung mirah kabandingake nagara-nagara Éropah sanesipun. Menawi wonten ingkang badhe dhateng Andorra saged medal Spanyol utawi Prancis amargi Andorra wonten ing tengah antawis nagara punika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Andorra_la_Vella&oldid=1075716"