Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Kutha Luksemburg iku kutha krajan nagara Luksemburg. Kutha iki nduwèni padunung watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah