Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kutha Luksemburg iku ibu kutha negara Luksemburg. Kutha iki nduwèni pedunung watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.