Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kutha Luksemburg iku ibu kutha negara Luksemburg. Kutha iki nduwèni pedunung watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.

Cithakan:Link FA

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luksemburg_(kutha)&oldid=829156"