Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha Luksemburg iku kutha krajan nagara Luksemburg. Kutha iki sing ndunungi watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.