Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kutha Luksemburg iku ibu kutha negara Luksemburg. Kutha iki nduwèni pedunung watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luksemburg_(kutha)&oldid=829156"