Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Kutha Luksemburg iku kutha krajan nagara Luksemburg. Kutha iki nduwèni padunung watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah