Luksemburg (kutha)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Kutha Luksemburg iku kutha krajan nagara Luksemburg. Kutha iki sing ndunungi watara 80.000 jiwa. Kutha iki dumunung ing kanton sing jenengé uga Luksemburg.