Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Ibu kutha)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kutha krajan utawa kutha karajan yaiku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani siji tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Provinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Conto kutha krajan nagara ing donya

Deleng uga[besut | besut sumber]