Kutha krajan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Ibu kutha)

Kutha karajan utawa kutha krajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani sawijining tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Propinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.