Kutha krajan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Ibu kutha)
Jujug: pandhu arah, pados

Kutha krajan ya iku kutha papané kantor pamaréntah sing ngawasani sawijining tlatah utawa nagara. Contoné kutha krajan Propinsi Jawa Tengah iku Kutha Semarang.

Uga delengen[sunting | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_krajan&oldid=1024573"