Bern

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].

Bern' iku kutha krajan nagara Swiss. Kutha iki nduwèni padunung watara 127.000 jiwa (2004).

Kutha iki klebu ing sajroning kanton Jerman Swis, lan amarga saka iku basa resmi ing kutha iki ya iku basa Jerman.

Kutha historis Bern iku klebu salah siji saka warisan donya sing direksa déning UNESCO wiwit taun 1983.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bern&oldid=971969"