Bern

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig variants icon.svg
Kanggé kagunan sanès saking ', mangga mriksani [[]].

Bern' iku kutha krajan nagara Switserlan. Kutha iki sing ndunungi watara 127.000 jiwa (2004).

Kutha iki kalebu ing sajeroning kanton Jerman Swis, lan amarga saka iku basa resmi ing kutha iki ya iku basa Jerman.

Kutha historis Bern iku kalebu salah siji saka warisan donya sing direksa déning UNESCO wiwit taun 1983.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]