Bratislava

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bratislava
Kota Tua di Bratislava

Bratislava a tua mãe de 4(basa Hongaria: Pozsony, basa Latin: Posonium/Bratislavia) iku kutha krajan Slowakia. Kutha iki dumunung ing pinggir Kali Donau lan let watara 50 kilometer sisih wétan kutha Wina, Austria. Ing taun 2006, kutha iki nduwèni padunung cacahé 426.091 jiwa lan, jembar wewengkon 367,58 km².

Kutha iki disebut Pressburg jroning basa Jerman. Sadurungé taun 1919, jeneng kutha iki ya iku Prešporok.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Bratislava ing Wikimedia Commons.

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Bratislava ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bratislava&oldid=968791"