Ljubljana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gedung Seminar Ljubljana
Lublana9.jpg

Ljubljana iku kutha ing Slovenia. Dunungé ing sisih tengah. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni padunung cacahé 265.861 jiwa lan jembar wewengkon 275 km². Kutha iki minangka kutha krajan nagara Slovenia. Kutha iki diadegaké taun 15 M.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Ljubljana ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ljubljana&oldid=968603"