Ploče

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ploče
Ploče harbor
Ploče harbor
Nagara Kroasia
County Dubrovnik-Neretva county
Papréntahan
 • Walikutha Ante Karamatić (SDP)
Élevasi 0 m (0 ft)
Cacah warga (2001)
 • Gunggung 10.834
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 20 340
Kodhe laladan 020
Licence plate DU
Situs wèb ploce.hr

Ploče iku kutha lan palabuhan misuwur ing county Dubrovnik-Neretva, Kroasia, sing ndunungi ana 6,537 jiwa (2001). Mayoritas sing ndunungi dumadi saka bangsa Kroat ya iku 95.12% (miturut sensus taun 2001).

Ploče dumunung ing pasisir segara Adriatik, ing saloré dèlta Kali Neretva. Padunung asli ngarani kutha iki: Ploča.

Pranala njaba[besut | besut sumber]