Ploče

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ploče
Ploče harbor
Ploče harbor
Ploče is located in Croatia
Ploče
The location of Ploče within Croatia
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 43°02′N 17°25′E / 43.033°L 17.417°W / 43.033; 17.417
Nagara Kroasia
County Dubrovnik-Neretva county
Government
 • Walikutha Ante Karamatić (SDP)
Elevation 0 m (0 ft)
Population (2001)
 • Total 10.834
Time zone CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 20 340
Area code(s) 020
Licence plate DU
Website ploce.hr

Ploče iku kutha lan plabuhan misuwur ing county Dubrovnik-Neretva, Kroasia, padunungé ana 6,537 jiwa (2001). Mayoritas padunung dumadi saka bangsa Kroat ya iku 95.12% (miturut sensus taun 2001).

Ploče dumunung ing pesisir segara Adriatik, ing saloré dèlta Kali Neretva. Padunung asli ngarani kutha iki: Ploča.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ploče&oldid=984235"