Ploče

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ploče
Ploče harbor
Ploče harbor
NagaraKroasia
CountyDubrovnik-Neretva county
Pamaréntahan
 • WalikuthaAnte Karamatić (SDP)
Élepasi0 m (0 ft)
Cacah warga (2001)
 • Gunggung10.834
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos20 340
Kodhe laladan020
Licence plateDU
Situs wèbploce.hr

Ploče iku kutha lan palabuhan misuwur ing county Dubrovnik-Neretva, Kroasia, sing ndunungi ana 6,537 jiwa (2001). Mayoritas sing ndunungi dumadi saka bangsa Kroat ya iku 95.12% (miturut sensus taun 2001).

Ploče dumunung ing pasisir segara Adriatik, ing saloré dèlta Kali Neretva. Padunung asli ngarani kutha iki: Ploča.

Pranala njaba[besut | besut sumber]