Ploče

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ploče
Ploče harbor
Ploče harbor
Ploče kapernah ing Croatia
Ploče
Ploče
The location of Ploče within Croatia
Koordhinat: 43°02′N 17°25′E / 43.033°N 17.417°E / 43.033; 17.417
Nagara Kroasia
County Dubrovnik-Neretva county
Government
 • Walikutha Ante Karamatić (SDP)
Èlevasi 0 m (0 ft)
Cacah jiwa (2001)
 • Total 10.834
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 20 340
Kodhe laladan 020
Licence plate DU
Sana jaringan ploce.hr

Ploče iku kutha lan plabuhan misuwur ing county Dubrovnik-Neretva, Kroasia, padunungé ana 6,537 jiwa (2001). Mayoritas padunung dumadi saka bangsa Kroat ya iku 95.12% (miturut sensus taun 2001).

Ploče dumunung ing pesisir segara Adriatik, ing saloré dèlta Kali Neretva. Padunung asli ngarani kutha iki: Ploča.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ploče&oldid=984235"