Rijeka

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kutha Rijeka
Grad Rijeka
—  Kutha  —
View of Rijeka
Coat of arms of Kutha Rijeka
Coat of arms
Coordinates: 45°19′N 14°25′E / 45.317°N 14.417°E / 45.317; 14.417
Negara Kroasia
County Primorje-Gorski Kotar County
Pamaréntahan
 • Walikutha Vojko Obersnel
Wewengkon
 • Kutha 44 km2 (17 sq mi)
Èlevasi 0 m (0 ft)
Populasi (2001)
 • Kutha 144.043
 • Metro 270.000
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe pos 51 000
Kodhe tilpun 051
Website rijeka.hr

Rijeka (jeneng dhialèk basa Kroasia liyané: Rika lan Reka, Basa Slovenia: Reka, Basa Italia lan Basa Hongaria: Fiume, Basa Jerman: Sankt Veit am Pflaumb) kuwi kutha plabuhan utama ing Kroasia, dumunung ing Teluk Kvarner, ing Segara Adriatik. Cacahing pedunung 144,043 jiwa lan minangka kutha paling gedhé namer telu ing Kroasia.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Rijeka ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rijeka&oldid=827259"