Rijeka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rijeka
View of Rijeka
View of Rijeka
Coat of arms of {{{official_name}}}
Coat of arms
Pamaréntahan
 • WalikuthaVojko Obersnel
Laladan
 • City44 km2 (17 sq mi)
Élepasi0 m (0 ft)
Cacah warga (2001)
 • City144.043
 • Métro270.000
Kodhe pos51 000
Kodhe laladan051
Situs wèbrijeka.hr

Rijeka (jeneng dhialèk basa Kroasia liyané: Rika lan Reka, Basa Slovenia: Reka, Basa Italia lan Basa Hongaria: Fiume, Jerman: Sankt Veit am Pflaumb) iku kutha plabuhan utama ing Kroasia, dumunung ing Lempongan Kvarner, ing Segara Adriatik. Cacahing sing ndunungi 144,043 jiwa lan minangka kutha gedhé dhéwé namer telu ing Kroasia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]