Rijeka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rijeka
View of Rijeka
View of Rijeka
Coat of arms of {{{official_name}}}
Coat of arms
Government
 • Walikutha Vojko Obersnel
Tlatah
 • Kutha 44 km2 (17 sq mi)
Èlevasi 0 m (0 ft)
Cacah jiwa (2001)
 • City 144.043
 • Métro 270.000
Kodhe pos 51 000
Kodhe laladan 051
Sana jaringan rijeka.hr

Rijeka (jeneng dhialèk basa Kroasia liyané: Rika lan Reka, Basa Slovenia: Reka, Basa Italia lan Basa Hongaria: Fiume, Basa Jerman: Sankt Veit am Pflaumb) iku kutha plabuhan utama ing Kroasia, dumunung ing Lempongan Kvarner, ing Segara Adriatik. Cacahing padunung 144,043 jiwa lan minangka kutha paling gedhé namer telu ing Kroasia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikiplesir duwé panuntun plesir ngenani Rijeka.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rijeka&oldid=1055221"