Parma

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès, pirsani Parma (disambiguasi).

Parma iku kutha sing dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Padunungé ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitektur sing éndah sarta wewengkon padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma sing dadi salah siji sing paling tuwa ing Italia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parma&oldid=963589"