Parma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig variants icon.svg
Kanggé kaginan sanès, pirsani Parma (disambiguasi).

Parma iku kutha sing dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Padunungé ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitèktur sing éndah sarta wewengkon padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma sing dadi salah siji sing paling tuwa ing Italia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]