Parma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Kanggé kaginan sanès, pirsani Parma (disambiguasi).

Parma iku kutha sing dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Padunungé ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitektur sing éndah sarta wewengkon padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma sing dadi salah siji sing paling tuwa ing Italia.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Parma&oldid=963589"