Parma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Parma iku kutha sing dumunung ing sisih tengah Italia, ing regione Emilia-Romagna. Sing ndunungi ana 155.000 jiwa (2005). Parma misuwur bab arsitèktur sing éndah sarta wewengkon padésan ing saubengé. Ing Parma dumunung Universitas Parma sing dadi salah siji sing tuwa dhéwé ing Italia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]