Podgorica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Podgorica
Подгорица
Kutha
Skyline of Podgorica
Gendéra Podgorica
Gendéra
Coat of arms of Podgorica
Coat of arms
Nagara  Montenegro
Munisipalitas Podgorica
Ditemokaké Sadurungé abad kaping-11
Pamaréntahan
 • Walikutha Miomir Mugoša (DPS)
Laladan
 • Métro 1.441 km2 (556 sq mi)
Élevasi 44 m (144 ft)
Cacah warga (2011)[1]
 • Kutha 150.977
 • Métro 185.937
Demonym(s) Podgoričani
Zona wektu CET (UTC+1)
Postal code 81000
Kodhe laladan +382 20
License plate PG
Situs wèb http://podgorica.me/

Podgorica (Sirilik: Подгорица, biyèn uga ingaran Titograd lan Ribnica) iku kutha krajan de facto sisan dadi kutha gedhé dhéwé ing Montenegro. Sing ndunungi gunggung 136.473 jiwa (2003).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Montenegrin 2011 census". Monstat. 2011.  Paramèter |http://www.monstat.org/eng/page.php?id= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung);
  2. ^ "Official portal of City of Skopje – Skopje Sister Cities". © 2006–2009 City of Skopje. Dijupuk 2009-07-14.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  3. ^ "Twinning Cities: International Relations" (PDF). Municipality of Tirana. www.tirana.gov.al. Dijupuk 2009-06-23. 
  4. ^ "Yerevan Municipality – Sister Cities". © 2005–2009 www.yerevan.am. Dijupuk 2009-06-22.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]