Podgorica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Podgorica
Подгорица
Kutha
Skyline of Podgorica
Gendéra Podgorica
Gendéra
Coat of arms of Podgorica
Coat of arms
Nagara Montenegro
MunisipalitasPodgorica
DitemokakéSadurungé abad kaping-11
Pamaréntahan
 • WalikuthaMiomir Mugoša (DPS)
Laladan
 • Métro1.441 km2 (556 sq mi)
Élepasi44 m (144 ft)
Cacah warga (2011)[1]
 • Kutha150.977
 • Métro185.937
Demonym(s)Podgoričani
Zona wektuCET (UTC+1)
Postal code81000
Kodhe laladan+382 20
License platePG
Situs wèbhttp://podgorica.me/

Podgorica (Sirilik: Подгорица, biyèn uga ingaran Titograd lan Ribnica) iku kutha krajan de facto sisan dadi kutha gedhé dhéwé ing Montenegro. Sing ndunungi gunggung 136.473 jiwa (2003).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Montenegrin 2011 census". Monstat. 2011. Unknown parameter |http://www.monstat.org/eng/page.php?id= ignored (help); Missing or empty |url= (help)
  2. "Official portal of City of Skopje – Skopje Sister Cities". © 2006–2009 City of Skopje. Retrieved 2009-07-14. External link in |publisher= (help)
  3. "Twinning Cities: International Relations" (PDF). Municipality of Tirana. www.tirana.gov.al. Retrieved 2009-06-23.
  4. "Yerevan Municipality – Sister Cities". © 2005–2009 www.yerevan.am. Retrieved 2009-06-22. External link in |publisher= (help)

Pranala njaba[besut | besut sumber]