Podgorica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Podgorica
Подгорица
Kutha
Skyline of Podgorica
Flag of Podgorica
Flag
Coat of arms of Podgorica
Coat of arms
Coordinates: 42°28′N 19°16′E / 42.467°N 19.267°E / 42.467; 19.267
Nagara  Montenegro
Munisipalitas Podgorica
Ditemokaké Sadurungé abad kaping-11
Government
 • Walikutha Miomir Mugoša (DPS)
Tlatah
 • Métro 1.441 km2 (556 sq mi)
Èlevasi 44 m (144 ft)
Cacah jiwa (2011)[1]
 • Kutha 150.977
 • Métro 185.937
Dhémonim Podgoričani
CET (UTC+1)
Postal code 81000
Kodhe laladan +382 20
License plate PG
Sana jaringan http://podgorica.me/

Podgorica (Sirilik: Подгорица, biyèn uga disebut Titograd lan Ribnica) iku kutha krajan de facto sekaligus dadi kutha paling gedhé ing Montenegro. Padunungé gunggung 136.473 jiwa (2003).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Montenegrin 2011 census". Monstat. 2011.  Paramèter |http://www.monstat.org/eng/page.php?id= sing ora kawruhan dikiwakaké (pitulung);
  2. ^ "Official portal of City of Skopje – Skopje Sister Cities". © 2006–2009 City of Skopje. Dijupuk 2009-07-14.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)
  3. ^ "Twinning Cities: International Relations" (PDF). Municipality of Tirana. www.tirana.gov.al. Dijupuk 2009-06-23. 
  4. ^ "Yerevan Municipality – Sister Cities". © 2005–2009 www.yerevan.am. Dijupuk 2009-06-22.  Pranala njaba ing |publisher= (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Podgorica&oldid=1070553"