Skopje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kreteg watu ing Skopj

Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku kutha krajan Républik Makedonia. Kutha sing dumunung ing gisiking Kali Vardar iki nduwèni padunung 515.419 jiwa.

Ibu Theresa lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala njaba[besut | besut sumber]