Skopje

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kreteg watu ing Skopj

Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku kutha krajan Républik Makedonia. Kutha sing dumunung ing gisiking Kali Vardar iki nduwèni padunung 515.419 jiwa.

Ibu Theresa lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skopje&oldid=1052653"