Skopje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kreteg watu ing Skopj

Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku kutha krajan Républik Makedonia. Kutha kang dumunung ing gisiking Kali Vardar iki kang ndunungi 515.419 jiwa.

Ibu Theresa lair ing kutha iki, nanging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala njaba[besut | besut sumber]