Skopje

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kreteg watu ing Skopj

Skopje (basa Makedonia: Скопје) iku kutha krajan Républik Makedonia. Kutha kang dumunung ing gisiking Kali Vardar iki kang ndunungi 515.419 jiwa.

Ibu Theresa lair ing kutha iki, nanging opanjenengané katurunan Albania.

Pranala njaba[besut | besut sumber]