Éstonia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Estonia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flag of Estonia.svg
Coat of arms of Estonia.svg

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Estonia kaperang dadi 15 konti (county).