Éstonia

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Estonia)

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah. Padunungé cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajanné iku Tallinn. Nagara iki sempalan Uni Sovyet.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Éstonia&oldid=1025762"