Éstonia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Estonia)

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan Uni Sovyet.