Éstonia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Estonia)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Estonia kaperang dadi 15 konti (county).