Baku

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Seal
Baku is located in Azerbaijan
Baku
Lokasi ing Azerbaijan
Coordinates: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°L 49.88222°W / 40.39528; 49.88222Koordinat: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°L 49.88222°W / 40.39528; 49.88222
Nagara Flag of Azerbaijan Azerbaijan
Government
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Area[1]
 • Total 2.130 km2 (820 sq mi)
Elevation -28 m (−92 ft)
Population (2011)[2]
 • Total 2.045.815
 • Density 957,6/km2 (24,800/sq mi)
Time zone AZT (UTC+4)
 • Summer (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Area code(s) 12
Website BakuCity.az

thumb|Azərbaycan / Baku thumb|Baku

Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Istana Shirvanshah lan Menara Perawan*
Situs Warisan Donya UNESCO
Jinis Budaya
Wewaton iv
Rujukan 958
Wewengkon Wetan Tengah
Sajarah didaftaraké
Didaftar resmi 2000  (Sèsi ke-24)
Bebaya 2003-2009
* Jeneng resmi jroning Daftar Warisan Donya.
Miturut klasifikasi resmi UNESCO.

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha paling gedhé ing Azerbaijan. Padunungé ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.

Cithakan:Kutha krajan ing Éropah


  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Archived from the original on 2007-11-24. Retrieved 2009-07-17. 
  2. ^ Cacad panyuplik: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng pop
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baku&oldid=1018835"