Baku

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Baku
Bakı

Seal
Baku is located in Azerbaijan
Baku
Lokasi ing Azerbaijan
Coordinates: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°L 49.88222°W / 40.39528; 49.88222Koordinat: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°L 49.88222°W / 40.39528; 49.88222
Negara Flag of Azerbaijan Azerbaijan
Pamaréntahan
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Wewengkon[1]
 • Total 2.130 km2 (820 sq mi)
Èlevasi -28 m (−92 ft)
Populasi (2011)[2]
 • Total 2.045.815
 • Kapadhetan 957,6/km2 (24,800/sq mi)
Zona wektu AZT (UTC+4)
 • Summer (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Kodhe tilpun 12
Website BakuCity.az

thumb|Azərbaycan / Baku thumb|Baku

Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Istana Shirvanshah lan Menara Perawan*
Situs Warisan Donya UNESCO
Jinis Budaya
Wewaton iv
Rujukan 958
Wewengkon Wetan Tengah
Sajarah didaftaraké
Didaftar resmi 2000  (Sèsi ke-24)
Bebaya 2003-2009
* Jeneng resmi jroning Daftar Warisan Donya.
Miturut klasifikasi resmi UNESCO.

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku ibukutha lan uga kutha paling gedhé ing Azerbaijan. Pedunungé ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.

  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Archived from the original on 2007-11-24. http://web.archive.org/web/20071124164655/http://www.azstat.org/statinfo/demoqraphic/en/010.shtml#s11. Diwiwiti 2009-07-17.
  2. ^ Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng pop
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baku&oldid=947643"