Baku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Lambang
Nagara  Azerbaijan
Pamaréntahan
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Laladan[1]
 • Gunggung 2.130 km2 (820 sq mi)
Élevasi -28 m (−92 ft)
Cacah warga (2011)[2]
 • Gunggung 2.045.815
 • Pepadhet 957,6/km2 (24,800/sq mi)
Zona wektu AZT (UTC+4)
 • Usum panas (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Kodhe laladan 12
Situs wèb BakuCity.az
Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Pura Shirvanshah lan Menara Perawan
Bakı
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Azerbaijan, Uni Sovyèt, Republik Sosialis Soviet Azerbaijan, Republik Demokratik Azerbaijan, Republik Federatif Demokratik Transkaukasus, Transcaucasian Commissariat, Republik Rusia, Kakaisaran Rusia Edit this on Wikidata
Laladan 2,130 km2 (2.29×1010 sq ft)
Paugeran iv
Rujukan 958
Koordhinat 40°22′00″N 49°50′07″E / 40.366656°N 49.835183°E / 40.366656; 49.835183
Prasasti 2000 (Sèsi ke-24)
Ing Bebaya 2003-2009
Situs jaringan www.bakucity.az
Baku is located in Azerbaijan
Baku
Pernahé Baku

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha gedhé dhéwé ing Azerbaijan. Sing ndunungi ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.


  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Diarsip saka sing asli ing 2007-11-24. Dijupuk 2009-07-17. 
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng pop