Baku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Lambang
Nagara Azerbaijan
Pamaréntahan
 • MayorHajibala Abutalybov
Laladan[1]
 • Gunggung2.130 km2 (820 sq mi)
Élepasi-28 m (−92 ft)
Cacah warga (2011)[2]
 • Gunggung2.045.815
 • Pepadhet957,6/km2 (24,800/sq mi)
Zona wektuAZT (UTC+4)
 • Usum panas (DST)AZST (UTC+5)
Kodhe posAZ1000
Kodhe laladan12
Situs wèbBakuCity.az
Sana Warisan Donya UNESCO
Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Pura Shirvanshah lan Menara Perawan
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
JinisBudaya
Wewatoniv
Rujukan958
Tlatah UNESCOWetan Tengah
Sujarah prasasti
Prasasti2000 (Sési ke-24)
Kabebayan2003-2009

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha gedhé dhéwé ing Azerbaijan. Sing ndunungi ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.


  1. "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Diarsip saka sing asli ing 2007-11-24. Dijupuk 2009-07-17. 
  2. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng pop