Baku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Lambang
Nagara  Azerbaijan
Papréntahan
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Laladan[1]
 • Gunggung 2.130 km2 (820 sq mi)
Élevasi -28 m (−92 ft)
Cacah warga (2011)[2]
 • Gunggung 2.045.815
 • Pepadhet 957,6/km2 (24,800/sq mi)
Zona wektu AZT (UTC+4)
 • Usum panas (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Kodhe laladan 12
Situs wèb BakuCity.az

thumb|Azərbaycan / Baku thumb|Baku

Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Pura Shirvanshah lan Menara Perawan
Bakı
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Azerbaijan Edit this on Wikidata
Laladan 2,130 km2 (2.29×1010 sq ft)
Paugeran iv
Rujukan 958
Koordhinat 40°22′00″N 49°50′07″E / 40.366656°N 49.835183°E / 40.366656; 49.835183
Prasasti 2000 (Sèsi ke-24)
Ing Bebaya 2003-2009
Situs jaringan www.bakucity.az
Baku is located in Azerbaijan
Baku
Pernahé Baku

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha gedhé dhéwé ing Azerbaijan. Sing ndunungi ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.


  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Diarsip saka sing asli ing 2007-11-24. Dijupuk 2009-07-17. 
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng pop