Baku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Seal
Baku is located in Azerbaijan
Baku
Baku
Lokasi ing Azerbaijan
Coordinates: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°N 49.88222°E / 40.39528; 49.88222Koordhinat: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°N 49.88222°E / 40.39528; 49.88222
Nagara  Azerbaijan
Government
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Area[1]
 • Total 2.130 km2 (Cithakan:Hid820 sq mi)
Elevation -28 m (−92 ft)
Population (2011)[2]
 • Total 2.045.815
 • Density 957,6/km2 (Cithakan:Hid25,000/sq mi)
Time zone AZT (UTC+4)
 • Summer (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Area code(s) 12
Website BakuCity.az

thumb|Azərbaycan / Baku thumb|Baku

Sana Warisan Donya UNESCO
Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Istana Shirvanshah lan Menara Perawan
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
Jinis Budaya
Wewaton iv
Rujukan 958
Tlatah UNESCO Wetan Tengah
Sujarah prasasti
Prasasti 2000 (Sési ke-24)
Kabebayan 2003-2009

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha paling gedhé ing Azerbaijan. Padunungé ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.


  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Archived from the original on 2007-11-24. Retrieved 2009-07-17. 
  2. ^ Cacad sitiran: Tag <ref> ora absah; ora ditemokaké tèks kanggo ref mawa jeneng pop
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baku&oldid=1018835"