Baku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Baku
Bakı
Official seal of Baku
Seal
Baku kapernah ing Azerbaijan
Baku
Baku
Lokasi ing Azerbaijan
Koordhinat: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°N 49.88222°E / 40.39528; 49.88222Koordhinat: 40°23′43″N 49°52′56″E / 40.39528°N 49.88222°E / 40.39528; 49.88222
Nagara  Azerbaijan
Government
 • Mayor Hajibala Abutalybov
Tlatah[1]
 • Gunggung 2.130 km2 (820 sq mi)
Èlevasi -28 m (−92 ft)
Cacah jiwa (2011)[2]
 • Gunggung 2.045.815
 • Kapadhetan 957,6/km2 (24,800/sq mi)
AZT (UTC+4)
 • Mangsa Panas (DST) AZST (UTC+5)
Kodhe pos AZ1000
Kodhe laladan 12
Sana jaringan BakuCity.az

thumb|Azərbaycan / Baku thumb|Baku

Kutha kan dnhuweni dinding Baku minangka Istana Shirvanshah lan Menara Perawan
Bakı
Situs Warisan Donya UNESCO
Pernah Azerbaijan Edit this on Wikidata
Laladan P2046
Paugeran iv
Rujukan 958
Koordhinat 40°22′00″N 49°50′07″E / 40.366656°N 49.835183°E / 40.366656; 49.835183
Prasasti 2000 (Sèsi ke-24)
Ing Bebaya 2003-2009
Situs jaringan www.bakucity.az
Baku kapernah ing Azerbaijan
Baku
Pernahé Baku

Baku (Azerbaijan Bakı; Rusia Баку) iku kutha krajan lan uga kutha paling gedhé ing Azerbaijan. Padunungé ana 2.045.815 jiwa (2011). Baku dunungé ana ing pasisir segara Kaspi.


  1. ^ "Administrative, density and territorial units and land size by economic regions of Azerbaijan Republic for January 1. 2007". Diarsip saka sing asli ing 2007-11-24. Dijupuk 2009-07-17. 
  2. ^ Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng pop