Yaren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yaren, biyèn jenengé Makwa, iku sawijining dhistrik lan konstituensi ing Nauru pérangan kidul. Distrik sing ambané 1,5 km² iki duwé padunung 1.100 jiwa (2003). Koordinaté ya iku Koordhinat: Unable to parse latitude as a number:0_32_S_166_55_E_
{{#coordinates:}}: garis lintang ora sah.

Yaren lumrahé dianggep kutha krajan nagara kanthi de facto amarga sapérangan gedhé kantor pamaréntahan punjer dumunung ana ing dhistrik iki. Nauru ora nduwé kutha utawa kutha krajan. PBB nggolongaké Yaren minangka "dhistrik utama". Yaren diwakili déning loro anggota ing Parlemèn Nauru.

Yasan-yasan wigati kang ana ing Yaren antarané: