Yaren

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yaren, biyèn jenengé Makwa, iku sawijining distrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul. Distrik sing ambané 1,5 km² iki nduwèni padunung 1.100 jiwa (2003). Koordinaté ya iku Koordhinat: Unable to parse latitude as a number:0_32_S_166_55_E_
{{#coordinates:}}: garis lintang ora sah.

Yaren umumé dianggep minangka kutha krajan nagara secara de facto amarga sebagéan gedhé kantor pamaréntahan pusat dumunung ana ing distrik iki. Nauru ora nduwé kutha utawa kutha krajan. PBB nggolongaké Yaren minangka "distrik utama". Yaren diwakili déning loro anggota ing Parlemen Nauru.

Bangunan-bangunan wigati kang ana ing Yaren antara liya:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yaren&oldid=1002567"