Buada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Buada iku dhistrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul-kulon. Jembar wewengkoné 2,6 km² lan populasi 980 jiwa. Sawiji laguna dumunung ana ing tengah-tengah dhistrik iki. Buada diwakili déning loro anggota parlemen.