Buada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Buada iku dhistrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul-kulon. Jembar wewengkoné 2,6 km² lan populasi 980 jiwa. Sawiji laguna dumunung ana ing tengah-tengah dhistrik iki. Buada diwakili déning loro anggota parlemen.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buada&oldid=1045174"