Distrik ing Nauru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Distrik di Nauru)
Jump to navigation Jump to search
Peta pamérangan administratif Nauru

Nauru kabagi dadi 14 distrik: