Anabar (distrik)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anabar iku dhistrik ing Nauru bagéan wétan-lor. Anabar manggoni wewengkon kang jembaré 1,5 km² dipanggoni déning 810 jiwa.

Anabar uga sawijinng konstituensi Nauru, dumadi saka dhistrik Anabar, Anibare lan Ijuw. Jembar wewengkoné 5,1 km² lan populasi 1.240 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anabar_(distrik)&oldid=1045177"