Meneng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Meneng (utawa Menen) iku sawijining dhistrik lan konstituensi kang dumunung ing Nauru bagéan kidul-wétan. Jembar wewengkoné ya iku 3,1 km² lan populasi 1.400 jiwa. Distrik iki diwakili déning loro anggota parlemèn.

Hotèl Menen, siji-sijiné hotèl ing Nauru, dumunung ing tlatah iki. Ora adoh saka hotèl ana obyèk wisata Anibare Bay.

Panggonan liya ing Meneng antarané stasiun relay kanggo interkoneksi tanpa kabel (wireless), Gedhung Kenagaraan (kediaman présidhèn), Kantor Percetakan Pamaréntah lan Stadion Menen.