Baiti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Baiti iku dhistrik ing Nauru bagéan kulon-lor. Jembar wewengkoné 1,2 km² kanthi populasi 810 jiwa. Baiti iku bagéan saka konstituensi Ubenide.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Baiti&oldid=1045179"