Baiti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Baiti iku dhistrik ing Nauru bagéan kulon-lor. Jembar wewengkoné 1,2 km² kanthi populasi 810 jiwa. Baiti iku bagéan saka konstituensi Ubenide.