Boe (distrik)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Boe iku dhistrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kidul-kulon. Jembar wewengkoné ya iku 0,5 km² lan populasi 950 jiwa. Distrik iki diwakili déning loro anggota parlemen.

Bayi Angam kaloro, Bethel Enproe Adam, kalahiraké ing dhistrik iki.