Ijuw

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta Distrik Ijuw

Ijuw iku dhistrik ing Nauru bagéan wétan-lor. Jembar wewengkoné ya iku 1,1 km² lan populasi 180 jiwa. Ijuw wewatesan karo dhistrik Anabar ing sisih lor lan Anibare ing kidul. Ijuw minangka bagéan saka konstituensi Anabar. Tanjung Ijuw iku titik paling lor Anibare Bay lan paling wétan ing Nauru. Tilas désa Ijuw lan Ganokoro dumunung ana ing dhistrik iki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ijuw&oldid=1045180"