Ijuw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Distrik Ijuw

Ijuw iku dhistrik ing Nauru pérangan wétan-lor. Jembar wewengkoné ya iku 1,1 km² lan populasi 180 jiwa. Ijuw wewatesan karo dhistrik Anabar ing sisih lor lan Anibare ing kidul. Ijuw minangka péranganing konstituensi Anabar. Tanjung Ijuw iku titik paling lor Anibare Bay lan paling wétan ing Nauru. Tilas désa Ijuw lan Ganokoro dumunung ana ing dhistrik iki.