Anibare

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anibare iku dhistrik ing Nauru bagéan wétan. Anibare manggoni wewengkon kang jembaré 3,1 km² dipanggoni déning 250 jiwa. Ing kéné tinemu gudhang kanggo panyimpenan fosfat.

Pesisir paling éndah ing Nauru dumunung ana ing Anibare Bay. Hotèl Meneng dumunung ana ing cedhak pesisir iku.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anibare&oldid=1045181"