Anibare

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Anibare iku dhistrik ing Nauru bagéan wétan. Anibare manggoni wewengkon kang jembaré 3,1 km² dipanggoni déning 250 jiwa. Ing kéné tinemu gudhang kanggo panyimpenan fosfat.

Pesisir paling éndah ing Nauru dumunung ana ing Anibare Bay. Hotèl Meneng dumunung ana ing cedhak pesisir iku.