Fosfat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing kimia, sawijining fosfat iku ion poliatomik utawa radikal kapérang saka siji atom fosforus lan papat oksigen. Ing bentuk ionik, fosfat nggawa -3 muatan formal, lan dinotasikaké PO43-.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fosfat&oldid=1045093"