Anetan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Anetan ing Nauru

Anetan iku dhistrik ing Nauru bagéan lor. Anabar manggoni wewengkon kang ambané 1 km² kang dipanggoni déning 1.880 jiwa. Ing kéné tinemu sawijiné stasiun cuaca.

Anetan uga minangka sawijining konstituensi Nauru, dumadi saka dhistrik Anetan lan Ewa. Jembar wewengkoné 2,2 km² lan populasi 1.180 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Anetan&oldid=1045175"