Denigomodu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Denigomodu iku dhistrik ing Nauru bagéan kulon. Jembar wewengkoné 0,9 km² lan populasi 1.700 jiwa. Ing kéné ana rumah sakit lan pemukiman pekerja tambang fosfat. Denigomodu minangka bagéan saka konstituensi Ubenide.