Aiwo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Aiwo (kadhangkala diarani Aiue, biyèn Yangor) iku sawijining distrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kulon. Aiwo manggoni wewengkon kang jembaré 1,1 km² dipanggoni déning 1.300 jiwa. Distrik iki kadhangkala disebut kutha krajan ora resmi Nauru, nanging kang luwih kerep dijuluki ngono iku ya iku Yaren. Nauru ora nduwé kutha krajan resmi.

Pusat perindustrian Nauru dumunung ing distrik iki, antara liya:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aiwo&oldid=976594"