Aiwo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aiwo (kadhangkala diarani Aiue, biyèn Yangor) iku siji dhistrik lan konstituensi ing Nauru bagéan kulon. Aiwo manggoni wewengkon kang jembaré 1,1 km² dipanggoni déning 1.300 jiwa. Distrik iki kadhangkala ingaran kutha krajan ora resmi Nauru, nanging kang luwih kerep dijuluki ngono iku ya iku Yaren. Nauru ora nduwé kutha krajan resmi.

Pusat perindustrian Nauru dumunung ing dhistrik iki, antarané: