Nibok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Nibok iku dhistrik ing Nauru bagéan kulon. Jembar wewengkoné ya iku 1,6 km² lan populasi 460 jiwa (2003). Nibok minangka bagéan saka konstituensi Ubenide. Field workshop perusahaan fosfat NPC dumunung ana ing dhistrik iki.