Nibok

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Nibok iku dhistrik ing Nauru bagéan kulon. Jembar wewengkoné ya iku 1,6 km² lan populasi 460 jiwa (2003). Nibok minangka bagéan saka konstituensi Ubenide. Field workshop perusahaan fosfat NPC dumunung ana ing dhistrik iki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nibok&oldid=1045178"