Port Moresby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Papua Nugini. Padunungé ana 5.959.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Moresby&oldid=970351"