Port Moresby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Papua Nugini. Sing ndunungi ana 5.959.000 jiwa (2005).