Port Moresby

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Papua Nugini. Padunungé ana 5.959.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Moresby&oldid=970351"