Port Moresby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Papua Nugini. Padunungé ana 5.959.000 jiwa (2005).