Port Moresby

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sekaligus kutha paling gedhé ing Papua Nugini. Padunungé ana 5.959.000 jiwa (2005).


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Port_Moresby&oldid=970351"