Port Moresby

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Port Moresby.

Port Moresby iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Papua Nugini. Sing ndunungi ana 5.959.000 jiwa (2005).