Dili

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dili
Kota
Dili and Atauro Island.jpg
Élepasi 11 m (36 ft)
Highest elevation 30 m (100 ft)
Lowest elevation 0 m (0 ft)
Cacah warga (2015)
 • Gunggung 222,323

Dili iku minangka kutha krajan Timor Wétan. Kutha iki kaletak ing kidul Pulau Atauro.

Padunung kutha iki yaiku 222.323 jiwa (sensus 2015).

Pamerangan administratif[besut | besut sumber]

Sucos Dili.png

Kutha iki kaperang dadi 6 sub distrik lan suco.