Kuwait City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kuwait City
مدينة الكويت
Madinat Al Kuwayt
Kuwait City ing wayah dalu
Kuwait City ing wayah dalu
Ku-map.gif
Kota Kuwait
Governorat Al Asimah
Laladan
 • Métro 200 km2 (80 sq mi)
Cacah warga (2005 (kinten-kinten))
 • City 96.100
 • Métro 2.380.000
Zona wektu EAT (UTC+3)

Kuwait City (الكويت Al-Kuwait) utawi Kutha Kuwait inggih punika kutha krajan nagara Kuwait. Padunungipun wonten 60.000 jiwa (2005). Kutha punika kalebet pérangan governorat Al Asimah.