Kuwait City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuwait City
مدينة الكويت
Madinat Al Kuwayt
Kuwait City ing wayah dalu
Kuwait City ing wayah dalu
Ku-map.gif
Kota Kuwait
Governorat Al Asimah
Laladan
 • Métro 200 km2 (80 sq mi)
Cacah warga (2005 (kinten-kinten))
 • City 96.100
 • Métro 2.380.000
Zona wektu EAT (UTC+3)

Kuwait City (الكويت Al-Kuwait) utawi Kutha Kuwait inggih punika kutha krajan nagara Kuwait. Padunungipun wonten 60.000 jiwa (2005). Kutha punika kalebet pérangan governorat Al Asimah.