Kuwait City

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kuwait City
مدينة الكويت
Madinat Al Kuwayt
Kuwait City ing wayah dalu
Kuwait City ing wayah dalu
Ku-map.gif
Coordinates: Cithakan:Country abbreviation 29°22′11″N 47°58′42″E / 29.36972°N 47.97833°E / 29.36972; 47.97833Koordhinat: Cithakan:Country abbreviation 29°22′11″N 47°58′42″E / 29.36972°N 47.97833°E / 29.36972; 47.97833
Kota Kuwait
Governorat Al Asimah
Area
 • Metro 200 km2 (80 sq mi)
Population (2005 (kinten-kinten))
 • City 96.100
 • Metro 2.380.000
Time zone EAT (UTC+3)

Kuwait City (الكويت Al-Kuwait) utawi Kutha Kuwait inggih punika kutha krajan nagara Kuwait. Padunungipun wonten 60.000 jiwa (2005). Kutha punika kalebet bagian governorat Al Asimah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuwait_City&oldid=1010410"