Kuwait City

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuwait City
مدينة الكويت
Madinat Al Kuwayt
Kuwait City ing wayah dalu
Kuwait City ing wayah dalu
Ku-map.gif
KotaKuwait
GovernoratAl Asimah
Laladan
 • Métro200 km2 (80 sq mi)
Cacah warga (2005 (kinten-kinten))
 • City96.100
 • Métro2.380.000
Zona wektuEAT (UTC+3)

Kuwait City (الكويت Al-Kuwait) utawi Kutha Kuwait inggih punika kutha krajan nagara Kuwait. Padunungipun wonten 60.000 jiwa (2005). Kutha punika kalebet pérangan governorat Al Asimah.