Grenada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Grenada iku nagara pulo ing Karibia. Kutha krajané ya iku St. George's. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 110.000 jiwa lan jembaré ana 344 km².


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grenada&oldid=1045085"