Grénada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Grenada)

Grenada iku nagara pulo ing Karibia. Kutha krajané yaiku St. George's. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 110.000 jiwa lan jembaré ana 344 km².