Juli 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
< Juli 2011 >
M S S R K J S
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Kalendher Setaun

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 23 Juli 2011 Penyanyi kondhang Inggris, Amy Winehouse tilar donya mawi umur 27 taun.
  • 22 Juli 2011 Kalih serangan ing Nurwègen—pangeboman ing Oslo lan panémbakan ing Utøya—niwasaken sabotenipun 76 jalmi.
  • 13 Juli 2011 Serangan téroris ing Mumbai, India.
  • 9 Juli 2011 Sudan Kidul dados nagari mardika lan pisah saking Sudan.
  • 5 Juli 2011 Ulama Indonésia, K.H. Zainuddin MZ tilar donya ing yuswa 59 taun. (Republika) (VIVAnews)
  • 5 Juli 2011 Australia mejahi lembu-lembu kanthi massal, ingkang sadèrèngipun dipunèkspor dhateng Indonésia. Kathah paternak lembu Australia ngantos bunuh diri.
  • 4 Juli 2011 Otto von Habsburg, pulitisi, anggota kulawargi Krajan Austria-Honggari lan anggota Parlemèn Éropah (1979-1999), tilar donya. (Jpost)
  • 3 Juli 2011 Kajuwaraan Wimbledon rampung kanthi asil Petra Kvitová dados juwara ing tunggal putri lan Novak Đoković dados juwara tunggal putra.
  • 2 Juli 2011 Palakrama Albert II, Pangéran Monako (foto) lan Charlene Wittstock dipunawontenaken ing Pura Pangéran Monako.

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa Juli Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029