Petra Kvitová

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Petra Kvitová
Petra Kvitová Roland Garros 2011.jpg
Negara Cithakan:Country data Républik Ceko
Papan pedunungan Fulnek, Républik Ceko
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)
Bobot 68 kg
Karir profesional 2006–
Tangan Tangan kiwa (backhand rong tangan)
Gunggung hadiah
sadawaing karir
US$ 4,361,121
Tunggal
Menang-kalah 177–89
Gelar 5 WTA, 7 ITF
Peringkat paling dhuwur No. 7 (4 Juli 2011)
Asil Grand Slam
Australia Terbuka QF (2011)
Perancis Terbuka 4R (2008, 2011)
Wimbledon W (2011)
AS Terbuka 4R (2009)
Ganda
Menang-kalah 8–23
Gelar 0
Peringkat paling dhuwur No. 196 (28 Februari 2011)

Cathetan: Data per 20 Juni 2011.

Petra Kvitová (Pocapan Céko: [ˈpɛtra ˈkvɪtovaː]; lair 8 Maret 1990; umur 26 taun) iku petènis profesional asal saka Républik Ceko. Ing tanggal 4 Juli 2011 ana ing peringkat 7 dulia lan kasil dadi juwara turnamèn tènis Wimbledon.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Awards
Sing mengku  sadurungé:
Amérika Sarékat Melanie Oudin
WTA Newcomer of the Year
2010
Diganti déning:
Petahana

Cithakan:Ulah ragawan-stub

Cithakan:Nagara-bio-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Petra_Kvitová&oldid=1100871"