Oktober 2011

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 23 Oktober 2011 Présidhèn Argentina Cristina Fernández de Kirchner kapilih malih kanggé mangsa kalungguhan kaping kalih.
  • 20 Oktober 2011 Pamimpin Libya Muammar al-Qaddafi (foto) tiwas wonten ing salebeting panyerbuan ing Sirte, Libya.
  • 16 Oktober 2011 Casey Stoner tampil minangka juwara donya MotoGP 2011 sasampunipun kasil mimpangaken balapan ing negarinipun, Phillip Island, Ostrali.
  • 9 Oktober 2011 Sebastian Vettel dipunesthèkaken dados juwara donya pembalap Formula Setunggal kanggé ingkang kaping kalihipun.
  • 7 Oktober 2011 Maria Selena saling Jawi Tengah kapilih dados Putri Indonésia 2011.
  • 7 Oktober 2011 Tigang jalmi wanita, Ellen Johnson-Sirleaf, Leymah Gbowee (Liberia) lan Tawakkul Karman (Yaman) mimpangaken Bebungah Nobel Bedhamèn 2011

    Ugi pirsani[besut | besut sumber]

  • Dasawarsa Oktober Taun :
    1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 1909
    1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
    1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
    1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
    1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
    1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
    1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
    1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
    1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
    1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
    2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
    2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
    2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029