Dhésèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Desember)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhésèmber&oldid=1081320"