Desember

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Desember2014 Desember iku sasi kaping rolas ing taun miturut Kalendher Gregorian. Tembung iki dijupuk saka basa Walanda kang njupuk saka tembung Latin; decem sing tegese "sepuluh" amarga mbiyen taun iku wiwite ing sasi Maret.

Cacahe dina ing sasi iki 31 dina. Ing sasi desember uga ana dina perayaan agama kristen lan katholik. Amarga ing tanggal 25 desember kui ana kelairan Yesus.[1]

Kedadéyan wigati[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Januari-Februari-Maret-April-Mei-Juni-Juli-Agustus-September-Oktober-November-Desember
Dasawarsa Desember Taun :
1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029


Kaluputan sitat (pangutipan) Tag <ref> ditemokaké, nanging tag <references/> ora ditemokaké

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Desember&oldid=816794"