Daftar powiat ing Polen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Powiat ing Polen

Pratélan iki pratélan powiat ing Polen. Sawijing powiat iku tlatah pamaréntahan tingkat II ing Polen sangisoring provinsi (województwo) lan sadhuwuré gmina. Powiat iku bisa dipadhakaké karo kutha otonom utawa kabupatèn ing Tanah Jawa.

Ing ngisor iki powiat-powiat iki digrupaké miturut provinsi. Nanging kutha-kutha otonom sing satingkat karo powiat uga dilebokaké pratélan. Banjur ibukutha saben powiat uga tinulis.

Provinsi Kuyawia-Pomerania[besut | besut sumber]

Powiat Kuyawia-Pomerania

Provinsi Lodz[besut | besut sumber]

Powiat Łódź

Provinsi Malopolskie[besut | besut sumber]

Powiat Malopolskie

Provinsi Lublin[besut | besut sumber]

Powiat Provinsi Lublin

Provinsi Lubusz[besut | besut sumber]

Powiat Provinsi Lubusz

Provinsi Mazowia[besut | besut sumber]

Powiat Masowia

Provinsi Opole[besut | besut sumber]

Powiat pole

Provinsi Podlachia[besut | besut sumber]

Powiat Podlachia

Provinsi Pomerania[besut | besut sumber]

Powiat Pomerania

Provinsi Pomerania Kulon[besut | besut sumber]

Powiat Pomerania Kulon

Provinsi Salib Suci[besut | besut sumber]

Powiat Salib Suci

Provinsi Silesia[besut | besut sumber]

Powiat Silesia

Provinsi Silesia Hilir[besut | besut sumber]

Powiat Silesia Hilir

Provinsi Subkarpathia[besut | besut sumber]

Powiat Subkarpathia

Provinsi Warmia-Mazuria[besut | besut sumber]

Powiat Warmia-Mazuria

Provinsi Wielkopolskie[besut | besut sumber]

Powiat Wielkopolskie