Powiat Busko

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Powiat Buski
POL powiat Busko COA.svg
Lambang Powiat Busko
Péta Powiat Buski
Lokasi Powiat Busko
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Salib Suci
Ibukutha: Busko-Zdrój
Jembar: 967,39 km²
Pedunung: 74 305 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 23,28 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: TBU
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 1
Kalurahan: 7
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Jerzy Kolarz
Alamat ul. Mickiewicza 15
28-100 Busko-Zdrój
Situs wèb resmi: www.powiat.busko.pl/


Powiat Busko iku powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Kutha krajané ya iku Busko-Zdrój. Powiat iki papané ana ing propinsi Salib Suci lan nduwé padunung 74.305 jiwa.

Cithakan:Propinsi Salib Suci

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Busko&oldid=1025040"