Kielce

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Panorama Kielc

Kielce
Herb miasta Kielce.svg
Lambang Kielce
POL Kielce map.svg
Lokasi Kielce
Katrangan cekak
Propinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 209.455 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Kielce
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Kielce iku kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 209.455 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kielce&oldid=1045154"