Świdwin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Schivelbein
Świdwin
POL Świdwin COA.svg
Lambang Świdwin
Barkas:POL Świdwin map.svg
Lokasi Świdwin
Katrangan cekak
Provinsi: zachodniopomorskie
Jembar: 22,38 km²
Padunung: 15 486 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Świdwin
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Świdwin (Jerman Schivelbein) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 15 486 jiwa.