Gryfice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gryfice
POL Gryfice COA 1.svg
Lambang Gryfice
120px
Lokasi Gryfice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gryfice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Gryfice (Jerman Greifenberg i. Pommern) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.