Szczecinek

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Szczecinek
POL Szczecinek COA.svg
Lambang Szczecinek
POL Szczecinek map.svg
Lokasi Szczecinek
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Szczecinek
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ngenani wuni iki Szczecinek  (Jerman Neustettin) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.