Nowa Sól

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nowa Sól
POL Nowa Sól COA.svg
Lambang Nowa Sól
POL Nowa Sól map.svg
Lokasi Nowa Sól
20170920 1159 c258 nowa-sol kosciuszko-4c-mk-a.jpg
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Nowa Sól
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Nowa Sól (Jerman Neusalz an der Oder ) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.