Ostrów Wielkopolski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ostrów Wielkopolski
POL Ostrów Wielkopolski COA.svg
Lambang Ostrów Wielkopolski
POL Ostrów Wielkopolski map.svg
Lokasi Ostrów Wielkopolski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 73.096 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrów Wielkopolski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ostrów Wielkopolski (Jerman Ostrowo) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 73.096 jiwa.