Strzelce Krajeńskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Strzelce Krajeńskie
POL Strzelce Krajeńskie COA.svg
Lambang Strzelce Krajeńskie
120px
Lokasi Strzelce Krajeńskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelce Krajeńskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelce Krajeńskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.