Strzelce Krajeńskie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Strzelce Krajeńskie
POL Strzelce Krajeńskie COA.svg
Lambang Strzelce Krajeńskie
120px
Lokasi Strzelce Krajeńskie
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Strzelce Krajeńskie
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Strzelce Krajeńskie (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.