Otwock

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Otwock
POL Otwock COA.svg
Lambang Otwock
120px
Lokasi Otwock
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 47,33 km²
Padunung: 42.976 (2005) jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Otwock
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Otwock iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 42.976 (2005) jiwa.