Toruń

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Toruń
POL Toruń COA.svg
Lambang Toruń
POL Toruń map.svg
Lokasi Toruń
Katrangan cekak
Propinsi: propinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 208.278 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Toruń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Michał Zaleski

Toruń (Jerman Thorn) iku kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 208.278 jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toruń&oldid=1045087"