Toruń

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Toruń
POL Toruń COA.svg
Lambang Toruń
POL Toruń map.svg
Lokasi Toruń
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 208.278 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Toruń
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Michał Zaleski

Toruń (Jerman Thorn) iku kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 208.278 jiwa.