Powiat Mogilno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Powiat Mogileński
Wappen des Powiat Mogileński
Lambang Powiat Mogilno

Lokasi Powiat Mogilno
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Kuyawia-Pomerania
Ibukutha: Mogilno
Jembar: 675,86 km²
Pedunung: 46 972 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 39,53 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: CMG
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 2
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Tomasz Barczak
Alamat ul. Narutowicza 1
88-300 Mogilno
Situs wèb resmi: www.mogilno.cba.pl/powiat.html


Powiat Mogilno iku powiat (kaya déné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polen. Kutha krajané ya iku Mogilno. Powiat iki papané ana ing provinsi Kuyawia-Pomerania lan sing ndunungi 46.972 jiwa.