Ostrowiec Świętokrzyski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ostrowiec Świętokrzyski
POL Ostrowiec Świętokrzyski COA.svg
Lambang Ostrowiec Świętokrzyski
120px
Lokasi Ostrowiec Świętokrzyski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 74.498 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrowiec Świętokrzyski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ostrowiec Świętokrzyski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 74.498 jiwa.