Ostrowiec Świętokrzyski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ostrowiec Świętokrzyski
POL Ostrowiec Świętokrzyski COA.svg
Lambang Ostrowiec Świętokrzyski
120px
Lokasi Ostrowiec Świętokrzyski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 74.498 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Ostrowiec Świętokrzyski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ostrowiec Świętokrzyski iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 74.498 jiwa.