Bełchatów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bełchatów
POL Bełchatów COA.svg
Lambang Bełchatów
POL Bełchatów map.svg
Lokasi Bełchatów
Katrangan cekak
Provinsi: Łódź
Jembar: 35,0 km²
Pedunung: 62.437 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EBE
Alamat
balé kutha:
ul. Kościuszki 1
97-400 Bełchatów
Situs wèb resmi: www.belchatow.pl
Politik
Walikutha: Marek Chrzanowski


Bełchatów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 62.437 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bełchatów&oldid=806518"