Bełchatów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bełchatów
POL Bełchatów COA.svg
Lambang Bełchatów
POL Bełchatów map.svg
Lokasi Bełchatów
Katrangan cekak
Provinsi: Łódź
Jembar: 35,0 km²
Padunung: 62.437 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EBE
Alamat
balé kutha:
ul. Kościuszki 1
97-400 Bełchatów
Situs wèb resmi: www.belchatow.pl
Pulitik
Walikutha: Marek Chrzanowski

Bełchatów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 62.437 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bełchatów&oldid=1001352"