Stargard

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Stargard Szczeciński)
Jujug: pandhu arah, pados
Stargard
POL Stargard COA.svg
Lambang Stargard
Stargard Mapa.PNG
Lokasi Stargard
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: 48,1 km²
Padunung: 71.128 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ZST
Alamat
balé kutha:
ul. Czarnieckiego 17
73-110 Stargard
Situs wèb resmi: www.stargard.pl
Pulitik
Walikutha: Sławomir Pajor
Stargard Szczeciński

Stargard Szczeciński (Jerman Stargard in Pommern) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 71.128 jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stargard&oldid=1019573"