Stargard

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Stargard Szczeciński)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stargard
POL Stargard COA.svg
Lambang Stargard
Stargard Mapa.PNG
Lokasi Stargard
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: 48,1 km²
Padunung: 71.128 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ZST
Alamat
balé kutha:
ul. Czarnieckiego 17
73-110 Stargard
Situs wèb resmi: www.stargard.pl
Pulitik
Walikutha: Sławomir Pajor
Stargard Szczeciński

Stargard Szczeciński (Jerman Stargard in Pommern) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 71.128 jiwa.